Winkel

Onze Service


In onze showroom vindt u een ruim assortiment nieuwe fietsen van onder andere de merken Gazelle, Qwic, Cortina en Alpina. Wij vinden het erg belangrijk om niet alleen de uitleg over de fiets te geven, maar juist ook de fiets te laten ervaren. Door middel van een proefrit kunt u verschillende fietsen testen en kunnen we u adviseren over de verschillende modellen.

Wanneer de keuze voor een nieuwe fiets is gemaakt zorgen we er met een uitgebreid servicepakket voor dat u kunt blijven genieten van uw aankoop. Dit bevat een rijklaar gemaakte fiets afgesteld op uw wensen zonder extra kosten, een gratis servicebeurt na 3 maanden, twee servicebeurten met korting 9 en 18 maanden na aankoop, garantie en een snelle reparatieservice in onze werkplaats waarbij de fietsen van onze klanten altijd met de eerste prioriteit gerepareerd worden.

Om uw fiets zelf te onderhouden of compleet te maken hebben we een ruim aanbod onderdelen en accessoires op voorraad in de winkel. Loop gerust eens binnen om een helm te passen, een spiegel uit te zoeken die meteen voor u gemonteerd kan worden, die leuke tas te vinden om met de fiets te kunnen gaan winkelen of een zitje in een leuke kleur om je (klein)kind mee te kunnen nemen op de fiets.
In onze webshop hebben we nog veel meer keuze in onderdelen en accessoires. Je bestelling is naar keuze op te halen bij ons in de winkel, of wordt door de pakketdienst bij je thuis bezorgd.

Ook voor vakkundige reparaties en onderhoud van uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres.
U kunt in de werkplaats terecht* met uw stadsfiets, tourfiets, e-bike, e-speed, mountainbike, racefiets, kinderfiets of ligfiets. 

* Wij werken in de werkplaats alleen aan kwaliteitsfietsen en alleen aan de bij ons bekende elektrische systemen. Het kan dus voorkomen dat wij uw fiets niet kunnen repareren omdat wij niet werken met het merk of de elektrische componenten.

 

Wie zijn wij

 

Louwers Fietsen, je vertrouwde fietsspecialist sinds 2013.

Na meer dan 15 jaar ervaring in de fietsenbranche ben ik, Arco Louwers, in juni 2013 samen met mijn vrouw Susanne Louwers de winkel met werkplaats begonnen aan de Hoogdijk in Middelbeers.

Met een snel groeiende werkplaats en klantenkring is in 2015 Marius ons team komen versterken. Hij is werkzaam op de winkelvloer en in de werkplaats.

In november 2017 was het tijd voor verandering en uitbreiding en is de winkel met professionele werkplaats verhuisd naar het huidige pand aan de Doornboomstraat en ben ik, Arco, weer in Middelbeers komen wonen samen met Susanne en onze twee kinderen. Fleur fietst graag door de beerzen en helpt soms een handje mee in de winkel. Rik gaat het liefst op de fiets naar school of een rondje door de bossen en heeft interesse in alles wat beweegt en draait in de werkplaats.

In de afgelopen 10 jaar hebben we met dit team een goede naam opgebouwd door het leveren van kwaliteit, vakmanschap en eerlijke service en zijn we uitgegroeid tot een fietsenspeciaalzaak voor Middelbeers en omstreken.


We werken met plezier en verwelkomen u graag in onze winkel.


Arco, Susanne en Marius.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:30-18:00
Woensdag:  08:30-18:00
Donderdag:  08:30-18:00
Vrijdag:  08:30-18:00
Zaterdag:  08:30-16:00
Zondag:  Gesloten

Afwijkende dagen
6 juli 2024 (verhuur gesloten):   Open


Contactgegevens

Facebook