Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht* voor onderhoud, reparaties en aanpassingen aan uw fiets, stadsfiets, tourfiets, e-bike, e-speed, mountainbike, racefiets, kinderfiets of ligfiets. Indien gewenst doen we vooraf een prijsindicatie zodat u weet welke kosten u kunt verwachten. Wij gaan er bij een onderhoudsbeurt vanuit dat defecte en/of versleten onderdelen vervangen mogen worden. Heeft u specifieke wensen bespreek deze dan vooraf met de werkplaats.

 

Kleine mankementen en reparaties willen we zo snel als mogelijk voor u uitvoeren, waarbij de fietsen die bij ons gekocht zijn altijd de eerste prioriteit hebben. Houd er rekening mee dat er rond het voorjaar en in de zomerperiode wachttijden kunnen zijn, we kunnen helaas niet iedereen tegelijk helpen maar zullen altijd ons best doen als u bijvoorbeeld onverwacht een lekke band rijdt.

 

Voor een onderhoudsbeurt, servicebeurt of wat grotere reparatie werken we graag op afspraak. Hierbij brengt u op de afgesproken datum uw fiets en is deze aan het eind van de dag weer klaar. Het maken van een afspraak kan in de reparatieplanner of bel met ons op 013-5141245.

 

We hebben (elektrische-) leenfietsen voor de dag van reparatie op reservering beschikbaar. Dit is een service op basis van beschikbaarheid en is geen vervangend vervoer voor langere periode. 

* Wij werken in de werkplaats alleen aan kwaliteitsfietsen en alleen aan de bij ons bekende elektrische systemen. Het kan dus voorkomen dat wij uw fiets niet kunnen repareren omdat wij niet werken met het merk of de elektrische componenten.

 

Maak een afspraak in de reparatieplanner        

 

  


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:30-18:00
Woensdag:  08:30-18:00
Donderdag:  08:30-18:00
Vrijdag:  08:30-18:00
Zaterdag:  08:30-16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook